Tun­kol­junk, vagy ne tun­kol­junk, ez itt a kér­dés. A te­kin­té­lyes Bri­tish Me­di­cal Jo­ur­nal sze­rint semmi nem utal arra, hogy hogy szív­ro­ham visz el ben­nün­ket, ha tö­pör­tyűt eszünk és tej­szín­nel isszuk a ká­vén­kat. Nem igaz, hogy a zsí­rok ár­tal­ma­sak! A cukor, a túl­zott szén­hid­rát­fo­gyasz­tás gyil­kolja az em­be­ri­sé­get.

A 80-as évektől a tudósok azzal riogattak bennünket, hogy a túl sok telített zsír – magyarul szalonna, töpörtyű, vaj, tejszín – árt nekünk, és rendszeres fogyasztásuk korai halálunk okozója lehet. Mindent elárasztottak az egészségesnek kikiáltott zsírszegény termékek.

Elhízást hoztak a reformok

Brit kutatók azonban ma már határozottan cáfolják ezt. Százezrek egészségügyi adatait tekintették át újra abból a szempontból, van-e összefüggés a zsíros ételek és a szívbetegségek, a stroke vagy a 2-es típusú cukorbetegség között. A statisztikákban nem találtak erre bizonyítékot, és

a British Medical Journal hasábjain publikált kutatásuk eredménye szerint a 80-as évek irányvonala, miszerint csökkenteni kell a bevitt táplálék zsírtartalmát, főként a telített zsírok mennyiségét, tévedés volt.

Sőt Iain Broom professzor (Robert Gordon University in Aberdeen) egyenesen

ellenőrizetlen globális emberkísérletnek titulálja azt a folyamatot, ami az „egészséges táplálkozás” nevében a 80-as évek óta folyik, és ami a megnövekedett szénhidrátbevitelnek köszönhetően a túlsúlyosság ugrásszerű emelkedéséhez vezetett.

A szénhidrátokat, a cukrokat sajnos szinte minden élelmiszerbe beleteszik, még a sós ételekbe, szalámikba, felvágottakba is ( érdemes átolvasni az élelmiszerek összetevőit!) így óhatatlanúl is a szükséges mennyiségnél sokkal többet fogysztunk belőlük, amelyeket a szervezet már nem tud felhasználni, elégetni ezért lepakolja őket a belső szerveink köré, ami nemcsak, hogy elhízáshoz vezet, hanem betegségekhez is, veszélyezteti a belső szerveink normális működését.

 A megoldás csökkenteni a szénhidrátok, a cukrok, a finomított lisztek bevitelét és visszaállítani az étrendünkbe a  jó zsírok ( telítetlen) fogyasztását. A szervezetnek szüksége van zsírokra a normális működéséhez, az emésztéshez az enzimek termeléséhez , sőt sok vitamin csak zsírok segítségével szívódik fel. ( pl A, D, E, K vitamin)

A mi javaslatunk, az étkezéseinkbe visszaállítani a zsírokat, csökkenteni a szénhidrátokat, cukrokat és helyreállítani a belső szerveink máj, epe, gyomor normális működését a Reg-Enor segítségével:

 

REG-ENOR KÚRA SZALONNÁVAL , MAGYAROS ÉTRENDDEL:

Méregtelenítő, máj és epe tisztító fogyókúra egészséges étrend mellett!

Komplex ital sok értékes anyaggal! 

 REG-ENOR>

 Regenor

 

 OÉTI-szám: 65/É
notifikációs szám: 1750/2007

 

 

 

 

 

 
 
 
FacebookMore...