MI AZ A BIOREZONANCIA?

Az  vagy más néven  vizsgálat egy olyan, biorezonancia alapokon működő, újszerű diagnosztikai eljárás, amelynek segítségével szinte az egész szervezet állapota feltérképezhető vérvétel vagy más fájdalmas beavatkozás nélkül. A mérés alapját a test ún. szövetközi vízterén keresztül vezetett elektromos áramimpulzusok képezik, amelyeket hat elektróda közvetít. A mérés alapelve, hogy amennyiben egy adott szerv működése megváltozik, akkor annak elektromos vezetőképessége is megváltozik – a változást pedig kimutathatjuk az állapotfelmérés segítségével. A készülék több ezer egészséges és beteg ember referenciaadatait tárolja, ezek segítségével értékeli a mért adatokat.

A diagnosztikai eljárás nem helyettesíti a szakorvosi konzultációt, de annak tökéletes kiegészítője lehet – vagy éppen felhívhatja figyelmünket a még tünetmentes időszakban arra, hogy tanácsos szakorvoshoz fordulnunk.
Felmérhetjük általa szervezetünk működésének alapvető paramétereit: létfontosságú ionok szintjét, pH-viszonyokat, a test teljes víz- és zsírtartalmát, a zsírmentes testtömeg arányát. Kimutathatjuk számos kardio vaszkuláris rizikófaktor jelenlétét, a cukorháztartás normál vagy kóros működését,  illetve gyulladásos folyamatokat, és azok feltételezett helyét is. Információt nyújt a pajzsmirigy, a mellékvese és a hasnyálmirigy hormontermeléséről is, valamint az idegrendszer működésének egyensúlyáról.

 

MIKOR VEGYÜK IGÉNYBE A BIOREZONANCIA VIZSGÁLATOT?

Ha a vizsgálat segítségével szeretné megtudni, hogy:

 • Miért vannak emésztési zavarai, hasi fájdalmai
 • Miért nem tud végre lefogyni
 • Elsavasodott vagy lúgos-e a szervezete
 • Van-e hajlama daganatos/rákos betegségekre
 • Milyen állapotban van a vérkeringése, a szíve, az érrendszere
 • Egyensúlyban van-e a hormonrendszere, jók-e a laborértékei
 • Túlsúlyban vannak-e a szövetekben a káros szabadgyökök, kell-e ezért növelni a vitamin vagy antioxidáns-bevitelt
 • Mekkorák az energiatartalékai, van-e hajlama fertőzésekre
 • Milyen állapotban van a gerincoszlopa, mennyire terheltek az ízületei, van-e esetleg csontritkulásra való hajlama?

 

KINEK ÉRDEMES ELJÖNNIE A SZŰRŐVIZSGÁLATRA?

 • Akinek alig jut ideje önmagára,
 • Aki régóta makacs panaszoktól szenved, de eddig még sehol sem tudtak megoldást találni rá,
 • aki túlhajszolt, stresszes életet él, sokat idegeskedik,
 • Aki túlsúllyal küzd, szinte még a levegőtől is hízik,
 • Aki elég könnyen megbetegszik,
 • Akinek a családjában örökletes betegségek fordulnak elő (pl. rák, szívbetegség, stb.),
 • Aki többféle gyógyszert vagy vitamint szed, és a terápia megbízhatóságára kíváncsi,
 • aki törődik az egészségével és szeretné azt megőrizni.

 

MI TÖRTÉNIK A BIOREZONANCIA VIZSGÁLAT SORÁN?

A biorezonanciás vizsgálat kényelmes, ülő állapotban, teljesen fájdalommentesen történik. Az EKG-hoz nagyon hasonló módon elektródákat helyezünk a páciens talpaira, tenyereire és homlokára, amelyek segítségével az elektromos impulzusok mérhetővé válnak. A pár perces vizsgálat során így térképezhető fel a szervek vezetőképessége, amely ráadásul azonnali vizsgálati eredményt biztosít.

 

AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉST VÉGZI:

Drenovits Zsuzsanna.  A biorezonancia doktor módszere, hogy a tudomány legújabb vívmányait használja fel az emberi szervezet által kibocsátott elektromos impulzusok rögzítésére, mérésére és elemzésére. Feltérképezésre kerülnek a rejtett folyamatok, amit a stressz felhalmozódása idéz elő. A kapott információk értékelése után megkeresi a megoldást a folyamatokra. Következő fázisban a szervezet visszaállítja az egyensúly állapotát, fizikailag, érzelmileg, gondolatilag.

Végzettsége

Egészségnevelő szak a budapesti Semmelweis Egyetemen

pc290897

Drenovits Zsuzsanna egészségügyi szakember “Ép lélekkel ép test” gondolatára építve várja vendégeit Drenovits Zsuzsa fizikai közérzetre vonatkozó állapotfelmérésre. Az állapotfelmérés lényege a test feltérképezése és a rezgések finomhangolása. A felméréssel egybekötött energetikai harmonizálás segíti a felbillent lelki egyensúly visszaszerzését, ezáltal a test öngyógyító folyamatai beindulhatnak, felgyorsulhatnak. A felmérés alapján világos képet kaphat arról, hogy szervezetét milyen tápanyagokkal, vitaminokkal érdemes támogatnia, az eddig szedett termékek valóban hatásosak-e az ön szervezetének, esetleg már elhagyhatja vagy lecserélheti másmilyen táplálékkiegészítőre. Fontos és pontos eredményeket kaphat, visszajelzést teste sejtszintű működéséről és egy löketet az energikusabb mindennapokhoz.

Az állapotfelméréssel időben megelőzhetjük a betegségek kialakulását, illetve a kialakult „zavarokat” gyorsabban tudjuk visszaállítani, segítünk milyen vitaminokkal támogathatja testét, lelkét!

Az ön egészsége érdekében várjuk jelentkezését!

logo

Tel: 06 30 211 04 21

Honlap: http://www.orvosikozpont.hu/drenovits-zsuzsanna/

1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 10.

(a pesti klinikai negyedben, a Nagyvárad tértől három percre)

 

ÁRAINK:

Teljes állapotfelmérés, tanácsadással, elemzéssel, javaslatokkal, 1.5 órás : 22.000Ft

Biocom tagoknak: 15.000Ft

 

JELENTKEZÉS:

Hívj minket: 06 70 623 90 90

Írj nekünk: info.algaegeszseg@gmail.com