Evéssel fogyott – 31kg-ot Lajcsi!

A mulatós műfaj helytartója világéletében küzdött a súlyával. Hol rettenetesen elhízott, hol látványosan lefogyott, márpedig az úgynevezett „jojózás” köztudottan nem egészséges.

A trombitás zenész számtalan módszert kipróbált már, hogy rendbe rakja a testét, de tartós hatást nem tudott egyikkel sem elérni. Nem adta fel azonban a reményt, hogy az utóbbi években ismét felszaladt pluszkilókat leadja, ezért fél évvel ezelőtt ismét belevágott egy fogyókúrába, méghozzá nem is akárhogyan.

– Az eladásra kínált Mercedesemnek köszönhetem, hogy találkoztam az azóta barátomnak tartott Jánossal, aki megismertetett velem egy érdekes módszert – mondta Lagzi Lajcsi, aki korábban már másfél mázsát is nyomott.

Lagzi Lajcsi a féléves fogyókúrája alatt is ehette a kedvenc ételeit

– Az autóvásárlásról beszélgettünk, amikor azt tanácsolta, hogy próbáljam ki azt a készítményt, amivel ő is eredményt ért el. Ez a szer azért fantasztikus szerintem, mert nem kell mellette koplalni. Fél éve kezdtem használni, és bár mindvégig ehettem a kedvenceimet, a legzsírosabb ételeket, mint mondjuk a kolbász vagy a szalonna, mégis csak úgy tűntek el rólam a kilók.

Lagzi Lajcsi fogyókúrás itala>>>

99 kilósan érzi magát tökéletesen a zenész

Lajcsi hat hónap alatt 31 kilótól szabadult meg, és hosszú-hosszú idő után először 1 mázsa alá ment a súlya.

Most 99 kilót mutat a mérleg, ha ráállok! – lelkendezett a zenész, aki boldog, hogy ennyire bevált nála a fogyókúra.
– Szerencsére tudom tartani a testsúlyomat, és nem is akarok tovább fogyni. Most ugyanis tökéletesen érzem magamat a bőrömben. Soha nem voltam még ilyen jól, mint most. Érdemes volt eladnom a kocsimat! – viccelődött Galambos Lajos.

Lajcsi látványos fogyásán egyébként a környezete is meglepődött. A minap éppen újdonsült barátja, a Mercijét végül megvásárló János születésnapi partiján járt, ahol a vendégek nem győzték dicsérni a megjelenését.

Galambos Lajos életében olyan időszak is volt, amikor súlya elérte a 150 kilót. Ez azonban már a múlt, amit soha nem akar újra megtapasztalni.

Lagzi Lajcsi fogyókúrás itala>>>

forrás: blikk
FacebookMore...