circuline

„Annyi éves vagy, ahány éves az érhálózatod”.-Ferenczy László természetgyógyász szerint is.

Mindenkinek előnyös lehet megelőző jelleggel már 25 éves kortól, de akinek a keringése gyengébb, vagy szív- és keringési panaszai vannak, érdemes 2-3 hónapos kúrát folytatnia a termékkel. Ha viszont szívgyógyszert szed, feltétlen beszélje meg kezelőorvosával.”

Személyes  visszajelzések a Circuline-ről:

Sz. Gábor: Szívkatéter helyett
„EKG, majd terheléses vizsgálaton vettem részt, ahol az eredményeim nagyon rosszak voltak, mivel kimutatták, hogy súlyos koszorúér meszesedés látható. Vérhígítót, vérnyomáscsökkentőt írtak fel, valamint szívkatéterre jegyeztek elő. Elhatároztam, hogy ezeknek nem vetem alá magam, inkább a természetes utat választom, ezért hat hónapos Circuline kúrát kezdtem el. Három hónap után elmentem a terheléses vizsgálatra, melyet már könnyedén meg tudtam csinálni. A kúrát hat hónapig folytattam, majd újabb kivizsgálásra utaltak be. Az EKG már nem mutatott ki súlyos elváltozást, a koszorúér meszesedés is megszűnt.”

 

S. Erika ajánlására: 4 hatás egy családban
„Az 55 éves hölgynek szívritmus kihagyásai voltak, mindez több, mint egy éve kezdődött. Pár nap múlva jelezte, hogy akinek szívritmus problémái vannak, ajánljam, mert ő már a 4. napon érezte a jó hatást a Circuline készítménytől. Mint mondta, a gyógyszertől egy ideig helyrejött, de a pulzusa nagyon felment. A gyógyszerek közt az egyik legismertebb szívritmus-szabályozó sem vitte le. A férje mindent kipróbál, amit ő szed. Neki a vérnyomását rendezte, ami vérnyomáscsökkentővel is 140-es volt! Mindketten arról számoltak be, hogy a nyomásérzés a mellkason (szívfájdalom), amit már hosszú ideje éreztek, megszűnt. A fülzúgás is ritkult a 2. hét után.”
P. Enikő: Elhagyott gyógyszerek
„Édesanyám 75 éves, nagyon aktív a korához képest, de súlyos szív- és vérnyomás problémákkal küszködik, küszködött. A nagy aorta fala nagyon el volt meszesedve, ebből adódtak a szív- és vérnyomás problémák. Elkezdtük használni a Circuline készítményt és 2 kiszerelés elfogyasztása után teljesen nélkülözni tudja az addig napi szinten használt sok gyógyszert! Tökéletesen jól érzi magát, hála a hatásos készítménynek.”
F: Ottó: A vérnyomás helyreállt
„2009. októberében jelentkezett először az a problémám, hogy a vérnyomásom nem le, hanem fölfelé változott. Általános gyengeségben mutatkozott ez meg, és szinte mozgáskorlátozottá váltam. Az egyetlen beruházásom ezzel kapcsolatban egy vérnyomásmérő beszerzése volt, amely mutatta, hogy nincs rendben a vérnyomásom, ami fokozatosan egy hét alatt felment 180/120 hgmm-ra, ami korábban és most is 120/80 hgmm. A Circuline segítségével 1 hónap kúra után teljesen rendbe jöttem, a vérnyomásom normalizálódott!”
B. Anikó: Javuló hallás
„Mind a két fülemre rosszul hallok. Azt mondták, el van meszesedve a hallócsontom és nem mozog, ezért rossz a hallásom. Az orvos azt tanácsolta, műtéttel lehet rajta javítani. Eddig 2 kiszerelésnyi Circuline cseppet ittam meg és a hallásom javult! Vannak olyan hangok, amit eddig nem hallottam és most már hallom. Például az autóban kattog az irányjelző, az akváriumban megy a szűrő.”
Csőkör Csaba, természetgyógyász: Egyedülálló termék!
„Szív- és érrendszer: az emberek 50%-a érintett valamilyen formában. Ez vezeti a ranglistát. Itt vannak a kezünkben azok a hatékony értisztítók, amelyek közül van, ami egész Európában csak nálunk beszerezhető. Ez a Circuline, amely akár a 80%-ban eltömődött ereket is képes kitisztítani úgy, hogy nem képződnek rögök, hisz azokat elfolyósítja.”

 Circuline egyedülálló értisztító termék>>>>>>

 

Forrás: Biocomag.ch
——————————————————————————————-
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

FacebookMore...