Már megint ijesztget a média…

Mit tehetünk az “influenza-járvány” ellen?

Ez egy lelkiismeretes, magyar orvos házaspár levele barátaihoz és pácienseihez


az influenza járvánnyal, az oltásokkal és az immunerősítéssel kapcsolatban.

Kedveseim!

Rémisztő hírek nap mint nap a médiában: ÚJ INFFLUENZA TAROL! ENNYI ÉS ENNYI HALÁLESET… stb., de ez mindig is volt!

De kik halnak meg? Akik már eleve betegek, csökkent immunitással, védekezőképességgel rendelkeznek, egyszerűen nem képes a szervezetük legyőzni a vírust! Ez tény!

Mit tehetünk? Hát készüljünk fel időben, erősítsük védekezőképességünket minden lehetséges módszerrel, védjük gyerekeinket, szüleinket, szeretteinket!

Nem véletlen ez a levél, mi már megtaláltuk a módját, és bár nem a mi érdemünk, de orvosként küldetésünk ezt elmondani, mondjátok ti is tovább: a mikroalgák bizonyítottan vírusellenes hatással bírnak (biológiai labor in vivo és in vitro bizonyítékot szolgáltatnak), még a HIV-vírusnak is megállj-t parancsol japán kutatások szerint, de más vírusok sejtbe hatolását is képesek gátolni! A vírusok csak sejten belül képesek tarolni, hát adjatok esélyt magatoknak és készüljetek fel ti is, meg szeretteitek is! Egyétek “nagykanállal” a mikroalgát, a magyar nemzet nem pusztulhat el, erősödjetek!

Csak zárójelben súgnám meg, nem ámítás, aki a télen az ismerettségi körünkben fogyasztotta ezeket a mikroalga-készítményeket, még csak náthás sem volt, kis pácienseink immunrendszere, vérképe, étvágya, stb. egyszerűen csodálatos módon rendeződött, betegségnek árnyéka sem jelent meg…

A többi pozítiv eredményről pedig órákon keresztül mesélhetnénk (sclerosis multiplex-es, diabetes-es, allergiás, daganatos, refluxos, stb. beteg), de most az influenza közelít, erre vértezzük fel magunkat és szeretteinket.

Mindenkinek szíve-joga a döntés, nekünk orvosoknak pedig az információ továbbadása a kötelességünk, ezt meg kell tennünk (megfelelő oltóanyag még nincs….)

Okos döntést és emberi hozzáállást remélve ölelünk mindenkit!

Mindenki küldje tovább, ha valaki fontos életében!”

Dr. Ilyés Gabriella, orvos

 

 

Egyetlen gramm ebből a 100%-os mikroalga komplexből annyi tápanyagot tartalmaz, mint 1 kg jó minőségű termelői biozöldség, illetve -gyümölcs!

Influenza és nátha helyett mikroalga
(Akár 25% kedvezménnyel!)

 

Évek óta nem tudok róla, hogy mikor kellene náthásnak lennem. Nem tudom, hogy mikor “illene”, hogy elkapjam az influenzát.

És ezzel nem vagyok egyedül. Az alga-fogyasztó barátaim is teljesen tanácstalanok ebben a kérdésben.

Azt hallom vissza a munkatársaimtól és az ügyfeleimtől, hogy az algaivó gyerkőcök szinte sose hiányoznak az oviból és az iskolából, sőt, van olyan ovis, aki egyenesen “téríti” a kis társait és az óvónénit, hogy igyanak ők is reggelente algát, és akkor nem kell sebesre fújniuk a nózijukat…

Van ugyan olyan algafogyasztó barátom, aki durván túlhajtotta magát, és a szervezete náthával jelezte, hogy pihenésre van szüksége, de ő sem hetekig nyögött az ágyban, nem lettek brutális szövődményei, hanem pár nap alatt meggyógyult – ami azért nagyon nem mindegy…

Ezt javaslom Neked is, mert az immunrendszerünk megérzi, hogy jön a tél: egyre kevesebbet süt a napocska (kevesebb a D-vitamin a szervezetünkben), egyre sötétebb van, egyre kevesebb friss zöldséget és gyümölcsöt tudunk venni (a szupermarketek mű-zöldségeitől és mű-gyümölcseitől nem sokat várhatunk…), és egyre kevesebbet mozdulunk ki a levegőre, mert esik, mert hideg van, mert sötét van… Rosszabb a kedvünk, jönnek a negatív gondolatok, rosszabbul viseljük a nehézségeket, a stresszt, és beindulhat egy öngerjesztő kör…

 

Segíts a szervezetednek!

Hidd el, ennek nem kell így lennie!

Ezért két dolgot javaslok:

 

Az első dolog, amit kérlek, tegyél meg:

 HIDD EL, NEM KÖTELEZŐ ELKAPNOD AZ INFLUENZÁT!

Ez sokak számára biztos furcsán hangzik, de egyre több kutatás bizonyítja, hogy az “influenza-járványnak” alapvetően két oka van. Az egyik egyfajta “tömeghisztéria”. Ne értsd félre, azok az emberek, akik megbetegednek nem buták. Egyáltalán nem. Pusztán arról van szó, hogy az embernek vannak bizonyos működési sajátosságai. Azért tudom, mert pszichológus vagyok, és igyekeztem (és folyamatosan igyekszem) a legtöbbet megtudni az ember testi-lelki-szellemi működéséről.

Biztos hallottad már, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van. Amit már kevesen tesznek hozzá, hogy az érzelmeknek még ennél is sokkal erősebb teremtő ereje van. Ha meglátok egy tüsszögő embert a buszon, vagy a munkahelyen, akkor legtöbbünknél aktiválódik egy gondolat: “csak nehogy elkapjam”, és ehhez kapcsolódik egy érzelem: a félelem. Ennek valószínűleg sokszor nem is vagyunk tudatában, annyi információ ér minket, és sajnos igencsak kis részben tudatosulnak bennünk a gondolataink és érzéseink. (Ezzel rendszeres meditációval jelentősen változtathatunk.) Viszont a negatív érzelmek konfliktust okoznak, egy stresszhelyzetet generálnak bennünk. A konfliktusokra pedig a szervezet különféle biológiai programokat indít el.

Mit tegyél?

Gondolkodj pozitívan! Hidd el, hogy nem kell megbetegedned. A hidegtől nem kell feltétlenül megfázni. Mert akkor mindig megfáznál, amikor kimész a hidegbe. Márpedig nem így van. És ha tudnád, hogy a tested tömegének fele mikroba, akkor nem izgulnál annyira, hogy ha valaki tüsszent melletted, baktériumok ugrálnak rád. Egyszerűen hessegesd el, ha ilyen aggodalmas gondolatok merülnek fel a fejedben. Ha jön egy gondolat, akkor nem foglalkozz vele, tereld el a figyelmed. Így nem tekeredsz bele a negatív érzelmekbe, mert a negatív érzelem jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy megbetegedj. Egyszerűen ne hagyd, hogy az aggodalmas gondolatok rángassanak. Ne foglalkozz velük. Ha jön, azzal a lendülettel engedd is tovább. Élvezd az őszt és a telet is, találd meg minden évszakban, minden napban a szépet, az örömet, legyél együtt a családdal a barátokkal, sétálj, olvass, gyújts gyertyát, igyál egy finom teát, meditálj!

 

A másik nagyon fontos oka annak, ha megbetegedsz:

AZ IMMUNRENDSZER ÁLLAPOTA LEGYEN MEGFELELŐ

Ha az immunrendszered megfelelően működik, akkor minden “támadást” le tud állítani. Ha nem működik megfelelően, akkor nagyon komolyan és sürgősen tenned kell azért, hogy felturbózd.

mikroalga-vitaminbomba segít, hogy a szervezeted ősszel és télen is megkapjon mindent, amire szüksége van: az összes vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimet, ami csak kell neki, plusz sejtszinten méregtelenít, kipucolja a sejtekből a mérgeket, amiket minden nap benyelünk, a legkomplexebb immunerősítő, sőt, még napfényt is juttat a sejtjeinkbe, mert a világon mindennél nagyobb arányú az ún. “biofoton” tartalma, amik gyakorlatilag fényrészecskék, és nélkülözhetetlenek abban, hogy a sejtjeink egészségesen működjenek! Emellett egyfajta “második immunrendszerként” is működik.

 

Ne foszd meg a családodat, a gyerekeidet, és magadat(!) ettől a tökéletes tápláléktól, mert 6 szupermarket élelmiszereit összerakhatod, akkor sem kapsz olyan tökéletes tápanyagot, mint a kíméletesen feldolgozott 100%-os mikroalga.

A kicsattanó életerejű barátaimmal, a családommal kedvencünk a 100%-os alga kapszula, ami szinte egy teljes biobolt egy dobozban…!

 

Nincs mire várnod. Ma kell elkezdened erősíteni az immunrendszeredet, hogy a jövő héten ne légy beteg. Ma kell odaadnod a gyerekeidnek, hogy egész télen ne betegeskedjenek.

A mai nap a tökéletes nap ahhoz, hogy tegyél valami komoly dolgot a hosszú és egészséges életért! Légy optimista, mindig légy pozitív, mindig fókuszálj a lehető legjobb dologra, és tegyél magadért és a családodért még ma!

Az, aki azt mondja, hogy nincs rá pénze, az még sose számolta ki, hogy mennyi pénzt veszít, ha kimarad a munkából a saját, vagy a gyerekei betegsége miatt, és hogy mennyit költ egy “influenza-szezonban” különféle durva kemikáliákat tartalmazó gyógyszerekre, vagy a gyógyszertárban kapható szintetikus multivitaminokra, amik nagyon kis arányban szívódnak fel, ellenben részben lerakódnak és még gátolhatják is a szervezet normális működését. Arról nem is beszélve, hogy betegnek lenni, vagy a gyerekeket betegnek látni igazán nem boldogító élmény…

 

Használd az algát, hogy megerősítsd az immunrendszereteket!

Dzsupin Ibolya, színművész évek óta alga-rajongó:

“Rendszeresen fogyasztom az édesvízi mikroalga készítményt. Már az első héten szokatlan energiám lett, tettre késznek éreztem magam. Egy hónap elteltével a hőhullámaim eltűntek és mellékhatásként főleg a derekam táján tapasztaltam a karcsúsodásom. A hajam, a szempillám sűrűsödik, a bőröm szépül és kevesebb alvással, pihenten, frissen ébredek. Körülöttem a színházban mindenki átment az influenzán, de én és a családom makk egészségesek maradtunk. Azok az ismerőseim, barátaim, akik régen találkoztak velem, azt kérdezik „ki a plasztikai sebészem” mert olyan szép az arcom, tehát a mellékhatáskénti fogyás megfiatalította az alakomat és az arcomat.”

 

“Mióta szedjük egyáltalán nem kellett patikába menni, és nem voltunk betegek egész télen, és az évek óta tartó ekcémám is elmúlt, a férjem pollenallergiáját is helyretette, nagyon sokat bizonyított a mikroalga”

“A homeopátiára is azt mondják, hogy divat, pedig sokkal ősibb, mint a gyógyszergyártás… az alga meg aztán még ennél is ősibb, csak elfelejtette a modern társadalom. nekem az, hogy mióta szedjük egyáltalán nem kellett patikába menni, és nem voltunk betegek egész télen, és az évek óta tartó ekcémám is elmúlt, a férjem pollenallergiáját is helyretette, nagyon sokat bizonyított. igazából, ha azt megérti valaki, aki algát akar szedni, hogy milyen elven működik, akkor már megtette az első lépést, hogy ne 60 évesen kelljen elhullani az egészségtelen életmód miatt vmilyen szervi nyavalyában… (ez így elég sarkított példa) gyakorlatilag az alga olyan szinten helyreteszi a szervezet védekezőképességét, hogy a sejtek újra tudnak megfelelően működni, ahogy mindig is kellene. lúgosít, a legtöbb ember szervezete el van savasodva, amit imádnak a bacik, vírusok, a rákos sejtek, a lételemük ez a közeg, ha ez a táptalaj nincs nekik, akkor nem találnak fogást az egészséges sejteken, ebben segít az alga. én látom, érzem, tapasztalom kis családunkon. nagyon magas a klorofilltartalma, még a búzafűlénél is magasabb. a méregtelenítés része kevésbé kellemes, de utána nagyon jó. a gyerekorvosunk is támogat benne, mondja is mindig, hogy ritkán lát 🙂 hát nem is hiányzik a betegség, az biztos.”

 


IMMUN SUPREME 100% MIKROALGA -240 KAPSZULA:

Immunerősítő és allergia ellen! Sejtszinten méregtelenít, több, mint 4000 vitálanyaggal táplál!

Antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyökök ellen!

Immun Supreme

Összetevők: mikroalgák: Spirulina platensis (120 mg/kapszula), Chlorella vulgaris (120 mg/kapszula), Lithotamnium calcareum (120 mg/kapszula), kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), emulgeálószer (szójalecitin), aszkorbil-palmitát, d-alfa-tokoferol, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), asztaxantin.
Ajánlott beszedése: minden nap 2-3 alkalommal 2-3 kapszula étkezések között vízzel bevéve.
Fogyasztói ár: 12 900 Ft
Kedvezményes Biocom tagi ár: 9 900 Ft
Megtakarítás: 3000 Ft

megrendelés

 

 

kép

 

 

 

FacebookMore...