algaegeszseg-viztisztító-01

Vízszűrővel egészségesen

DR. ORSZÁGH JÓZSEF PROFESSZOR A VÍZTISZTÍTÁSRÓL: TOVÁBB>>>

A Reverz Ozmózis, vagy fordított ozmózis elvén működő víztisztító berendezések a NASA kutatásoknak és fejlesztésnek köszönhetően igazi tiszta vizet biztosítanak. A fordított ozmózis elvén működő készülék a természetből jól ismert folyamat alapelvén működik, ahogyan szervezetünk is. Az ozmózis folyamatában a membrán átengedi az oldószert, de nem engedi át az oldott anyagot. Addig hígul az oldat, ameddig kiegyenlítődik a két oldal ozmotikus nyomása. A fordított ozmózis során alkalmazott nyomás segítségével oldószer préselődik át a membránon, és ez lesz a tisztított víz. A vízvezetékből beáramló vizet a membrán kettéosztja tisztított vízre és a szennyező anyagokban feldúsult maradékra.

algaegeszseg-viztisztító-04

A Reverz ozmózis rendszerű víztisztító berendezés öt szűrőegységből épül fel, amelynek lelke a membrán. Az ozmózis membránnal működő más víztisztítóktól abban különbözik, hogy a tízezerszer kisebb molekulákat is képes eltávolítani a vízből. Az így előállított ivóvíz nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, gyógyszermaradványokat, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus, radioaktív és rákkeltő anyagokat. A fordított ozmózis technika mechanikai szűrésen alapul. Az RO szűrő 0,0001 mikronos áteresztőképességével csak a tiszta vizet engedi át, a többit automatikusan a lefolyóba öblíti. A test tisztításhoz és egészségünk megőrzéséhez segítségül szolgáló, a gyógyforrásokkal azonos értékű ivóvíz folyik otthonunkban is. A víztisztító amellett, hogy tiszta egészséges vizet állít elő rendkívűl gazdaságos is.

 

GAZDASÁGOS CSAPRA SZERELHETŐ VÍZTISZTÍTÓ – WATER FILTER RO 102-A

Water Filter RO 102-A

Fordított Ozmózisos Víztisztító, az egész család gazdaságos és egészséges ivóvizét garantálja. Olcsó, ár-érték arányban kiemelkedően jó víztisztító, ami a szennyeződések 99% át kiszűri! Ára 74.000Ft helyett: 56.000 Ft

A csapra szerelhető vízszűrő használata egyszerű és biztonságos.

Az RO 102-A berendezés vegyszerek és elektromos áram használata nélkül biztosít kiváló és friss, tiszta vízminőséget. Az RO 102-A vízszűrő rendszer segítségével egész nap a lehető legkényelmesebben, folyamatosan jut tiszta vízhez.

Tekintse meg a videókat a Víztisztító működéséről itt>>>

FacebookMore...