Találtunk egy 100%-os, ötcsillagos minőségű alga komplexet, ami Spirulinát, Chlorellát, Lithotamniumot és Asztaxantint tartalmaz és most 12900 Ft helyett akár  9900 Ft-ért a tiéd lehet!

Már tesztelem másfél hónapja, rengeteg orvossal beszéltem, és elképesztő tapasztalatokat hallottam. Por és kapszula is van belőle – ízlés szerint.

Annyira boldog vagyok, hogy ezt végre azok is meg tudják vásárolni, akik eddig nem tudtak kiszorítani több tízezer forintot a családi kasszából… akik pedig előteremtették rá a pénzt, ők most nagykanállal fogyaszthatják, mert majdnem kétszer annyit kapnak a pénzükért!
És óriási szükség is van rá… ma hallottam az István kórház belgyógyász főorvosától, hogy ma Magyarországon:

  • Minden második ember szív-érrendszeri betegségben hal meg (nézz körül – statisztikailag egy négytagú családból ez két ember!)
  • 2,5 millióan allergiások (és minden második gyerek!)
  • 4 óránként meghal egy nő mellrákban
  • Minden negyedik ember daganatos megbetegedésben hal meg…!
  • A most született gyerekek várható élettartama 52 év – ha nem változtatunk az életmódunkon!

Mindezt azért, mert:

  • Évente átlagosan 60 kg(!!!) testidegen anyagot eszünk meg “élelmiszer” formájában, amiről nincs tudomásunk, ugyanakkor méreg a szervezetnek.
  • Nem táplálkozunk egészségesen, és ha még igyekszünk is odafigyelni, az elmúlt 40 évben 90%-kal(!!!) csökkent az élelmiszerek tápanyag tartalma!
  • Évről-évre nő a minket érő károsanyag, sugárzás és stressz mértéke, ami alattomos módon tönkreteszi a sejtjeinket, és ha a sejtek betegek, akkor értelemszerűen a szervezet is beteg lesz…

 

De ennek nem kell így lennie!

Kérlek, hogy egyél algát minden nap, mert ez a legerőteljesebb anyag a Földön, ami segít táplálni, méregteleníteni és óvni a sejtjeinket – minket!

A japánok 30 évvel élnek túl minket – és évi 20-30 kg algát esznek fejenként…!

Én például idén ősszel és télen sem bírtam influenzás lenni, pedig körül vagyok vége prüszkölőkkel rendesen. Az immunrendszerünk mindentől megvéd, ha megadjuk neki a működéséhez szükséges feltételeket!

Az egészséget nem tudjuk pénzben kifejezni.

Egy személyes példa a közelmúltból:

“2013. október elején kezdtem el szedni az Immun Supreme mikroalga kapszulát, amely már néhány nap után bizonyította hatékonyságát.
Refluxom van, ami az utóbbi hónapokban nagyon megkeserítette (megsavanyította) az életemet. Bioenergetikusként első dolgom volt feltárni a betegségem lelki okát, majd úgy döntöttem, hogy táplálkozási szokásaimon is változtatok. Odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszek, valamint arra is, hogy a mikroalga kapszula segítségével még több ásvány és vitamin kerüljön a szervezetembe. A kapszula szedésével és az étrendem megváltoztatásával elértem, hogy teljesen tünetmentes vagyok. (Megjegyzem, hogy gyógyszert nem szedek elvi okok miatt!)
A páromnak a mikroalga kapszula 1 hét után 9.8-ról 7.2-re vitte le a cukrát.
Tudom, hogy nem olcsó a termék… Azonban én kiszámoltam, hogy az a kapszula mennyiség, amit naponta beveszek csupán 400.- Forintba kerül.
Nekem és a páromnak pedig megér napi 400.- Forintot az egészségünk!
Üdvözlettel: Éva”
FacebookMore...