dolgozz-velünk-300x200TE IS LEHETSZ SIKERES

 

Minden amibe belekezdtél sikerült idáig?

Élveznéd végre az életet úgy, hogy ne kelljen stresszelni ?

Szereted, ha kiszámítható egy tevékenység eredménye? Változtatnál az életeden, de kockázatosnak tartod?

Szerinted is a napi 4-6 óra aktív munka az ideális? Megosztod, ha valami örömöd van?

Valamelyikre igen volt a válaszod?  Akkor 2 perced biztosan van, mert lehet, hogy:

 • Érdekel az online világ, vagy már esetleg ilyesmivel foglalkozol, online értékesítés, honlap, webshop, Fb marketing, hírlevelek
 • Érdekelnek a természetes, egészséges életmódok, a környezettudatos , vegyszermentes megoldások
 • Érdekel az egészség, vagy már ilyen területen dolgozol, orvos, természetgyógyász, biorezonanciás állapotfelmérés stb
 • Érdekelnek a mai trendek, prosperáló üzleti lehetőségek egy dinamikusan fejlődő iparággal foglalkoznál, mint a wellness, az egészségmegőrzés, vagy az mlm
 • Akár a munkád, akár a hobbid során sok emberrel vagy kapcsolatban és szívesen is foglalkozol, beszélgetsz velük, pl. biobolt, fodrász, kozmetikus, klubbok, közösségek, csoportok stb.

Amennyiben ezek közül valamelyik terület közel áll hozzád, szívesen megtanulnád, vagy már hasonló dolgokkal foglalkozol , de bővítenéd színesítenéd a munkádat, üzleti életedet, akkor itt a lehetőség. 

Maradj  velem, ha valamelyikkel megérintettelek és ezek közül bármelyikkel is foglalkozni szeretnél.  Nem ígérem, hogy sikeres leszel, de én mindent elkövetek érte. Nem mondom, hogy meggyógyulsz, de van rá esélyed. Nem mondom, hogy könnyű lesz, de sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Nem erőltetem, hogy velem dolgozz, de jól választasz, ha kedvet érzel a kalandhoz!  Vágj bele a kalandba!

Van jövőképem, tervem, tudom az utat, van több éves tapasztalatom, eredményem és örömmel csinálom. Szeretem az online világot, de a személyes találkozások erejében is nagyon hiszek.

Legyél Te a következő Biocom csapattagunk!

És még egy fontos dolog:

Döbbenetes dolgot olvastam: az emberek 99%-ának nincs B-terve!
Talán Te is észrevetted, ha körülnéztél, hogy manapság egyre több embernek áll a feje tetejére az egész élete.

A változás jó dolog, de igen fájdalmas, ha nincs B-terved…!

 

 

Gondolkoztál-e már azon…

– Mi történik, ha holnap jön egy váratlan betegség, vagy baleset, és három évig nem tudsz dolgozni? Van rá terved, hogyan fogod ellátni magad és a családod a következő években?

– Tudod-e már, miből fogsz élni nyugdíjas éveidben? Van rá terved, honnan lesz minimum havonta 200-300-400-500 ezer forintod, hogy megélj: legyen pénzed minőségi élelmiszerre, a rezsire, az egészségügyi kiadásokra, vagy váratlan eseményekre…?

– Hallottad a felmérést, hogy egy gyerek felnevelése átlagosan 18 millió forintba kerül? Van rá terved, hogy miből fogod felnevelni a gyerekeidet?

– Mi van akkor, ha a tovább mélyül a gazdasági válságnak nevezett gazdaság átalakulás, és elveszíted a céged, a vagyonod?

Neked van B-terved…?  

 

 

Miért dolgozz velünk?

20+1 érv:

1.) Mert ha velünk dolgozol, te döntöd el, hogy mennyi pénzt viszel haza havonta:

 • Kiegészítheted a keresetedet 30-50 ezer forinttal, amivel megkönnyíted az életed.
 • Meg tudod duplázni a mostani fizetésed 6 hónapon belül, hogy ne kelljen halálra izgulnod a számláid miatt, hanem nyugodtan alhass minden éjjel.
 • Európai színvonalú jövedelmet vihetsz haza minden hónapban, hogy anyagi biztonságban legyél, ha bármilyen vész beütne, vagy hogy végre felmondhass a  munkahelyeden; hogy emberhez méltó színvonalú életet élhess, legyen időd a családodra, vagy a hobbidra.
 • Anyagi függetlenséget teremthetsz magadnak 3-5 éven belül, hogy nyugodt életed lehessen, és azt tehess, amit akarsz, és azzal foglalkozz, amivel akarsz, anélkül, hogy a pénz miatt kellene aggódnod.

2.) Sikeres cégnél dogozhatsz.

3.) Már a munkád első napján pénzt kereshetsz.

4.) Passzív jövedelemre tehetsz szert.

5.) 19 éve működő és virágzó cég támogat a munkád során. Nem kell szégyellned, hol dolgozol, sőt, büszkén vállalhatod ezt a nemzetközi piacon is jelen lévő, stabil működésű magyar céget, akit nem tört meg a ”válság”,

hanem folyamatosan fejlődik.

6.) Komoly szakmai és anyagi előrelépésre van lehetőséged – ehhez csupán kitartó munkára és tanulásra van szükség a részedről. Itt mindenki örül a sikerednek, ellentétben a munkahelyeddel, vagy a vállalkozói szférával.

7.) A cég a két legdiamikusabban növekvő piacon van jelen: az egészség és az internetes értékesítés piacán.

8.) A cég transzparens, a vezetőket személyesen megismerheted, és pontosan tudod, miért mennyi pénz jár neked, amit időben, pontosan megkapsz.

9.) A cégautó programmal már középvezetői szinten is céges autót vezethetsz.

10.) A cég tehermentesíti a partnereit megannyi energiarabló feladat alól, mint például raktárba járkálás, termékelosztás, pénzbeszedés, itt a cég végzi a logisztika javát, nem te.

11.) Minden egyes munkatársnak azonnal a rendelkezésére áll egy több százezer forint értékű webiroda és webshop rendszer, ahol nyomon követheti a generált forgalmát, és ahonnan az ügyfeleit kényelmesen kiszolgálhatja.

12.) Minden vásárlód és minden partnered házhoz szállítással kapja meg a rendelt termékeket.

13.) A termékeket Európa számos országában forgalmazhatod a webshop segítségével.

14.) Nem kell havonta több százezer forintos saját eladás ahhoz, hogy jutalékra legyél jogosult: akár egy fillért sem kell költened, hogy megkapd a havi jutalékodat.

15.) A cég nem lép le a pénzeddel: a megkeresett jutalékodat hiánytalanul, időre átutalja (mint az elmúlt 19 évben).

16.) Csak rajtad múlik a kereseted: ha keveset dolgozol, kevesebbet keresel, ha sokat, akkor exponenciálisan növekvő bevételre teszel szert.

17.) A teljes csoportod után megkapod a jutalékot, nem csak néhány mélységből – amikor pedig vezetőkké válnak a csoportodban a munkatársaid, téged is egyre magasabb szintre emelve részesülhetsz a vezetői bónuszokból, azaz a cég teljes forgalmából kapsz fizetést

18.) Olyan területeken látjuk el az embereket kiváló minőségű és kedvező árú, bio-, öko- minősítésű termékekkel, amelyekre még a legszűkösebb időkben is költenek:

 • egészségmegőrzés (egyre nagyobb az igény a természetes és egészséges életmódra, mert az emberek egyre inkább tapasztalják, hogy az egészség sokkal olcsóbb, mint a betegség)
 • háztartási cikkek (gazdaságos, ember- és környezetbarát termékek)
 • napi használatú kozmetikumok és szépségápolás (méreganyag mentes cikkek – a bolti forgalomban kapható árukkal szemben)
 • karcsúság, fogyás (a magyar emberek 60%-a túlsúlyos, ami egyre több betegséget okoz nekik)
 • üzemanyag-fogyasztás csökkentése – 10-30%-kal kevesebb üzemanyag, 90%-kal kevesebb károsanyag-kibocsátás
 • egyéb magyar környezetvédelmi és egészségmegőrző találmányok

19.) A termékek természetes eredetű, környezetbarát anyagokat tartalmaznak (az étrend kiegészítők OÉTI bejegyzéssel ellátottak), amelyeket jó szívvel felvállalhatsz.

20.) Együttműködő, segítőkész, tettrekész munkatársak segítenek, hogy minél sikeresebb legyél – mert nekik is ez az elemi érdekük! Egységben százszor többet elérhetünk!

+1.) Mi a te érved, amiért jobb életre vágysz?

Sikeres cég, jó marketingterv, kíváló termékek, bővítési alapok, juttatások, bónuszok, szabadidő, pénz, karrier! Ha szeretnél pénzt keresni azzal, hogy egészséget és vitalitást viszel másoknak, akkor szeretettel várlak! Szakképzettség nem feltétel, mi megtanítunk mindenre, akár komoly karrier előtt is állhatsz!

Bővebb információért hívj!:-) 06 70 623 90 90

szabadság

 

Megosztom az oldalt

FacebookMore...