(0) Kosár
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Lagzi Lajcsi titka a REG-ENOR

Alga Egészség » Lagzi Lajcsi titka a REG-ENOR

MŰVÉSZ ÚR DE JÓL NÉZ KI!- LAGZI LAJCSI CSODÁS FOGYÁSA A REGENOR SEGÍTSÉGÉVEL:

01
Meglepetés vendéget köszönthettek a Biocom rendezvényén lévők. Galambos Lajos (vagy, ahogy legtöbben ismerik: Lagzi Lajcsi) azért állt a nyilvánosság elé, hogy beszámoljon arról, hogyan fogyott jelentősen, sikeresen az elmúlt hónapokban a Biocom által forgalmazott
Reg-Enor segítségével. 

 

Galambos Lajos Személyesen Videó:-)

 

Az írások tele vannak a készítmény és a hozzá tartozó étrend működőképességét bizonyító visszajelzésekkel. Többek között a bő negyven fölös kilótól megszabaduló Csordás Tiboréval, ami valódi referencia volt Lajcsi számára, hiszen ismeri őt. Azonnal döntött: néhány óra múlva már  4 üveg Regenorral felvértezve fogott bele a fogyókúrába.

REG-ENOR >>>

Reg-Enor és Tiszta víz a Siker kulcsa:

A következő hetek igazi sikertörténetet jelentenek. Galambos Lajos  szeretettel ajánlja nem csak a Reg-Enor-t hanem a  Víztisztító berendezés-t, és a Lourdes gépet is amelyből egyre több talál gazdára!:-)


regenorNapi két kávé árával az egészségért

Napi két kávé árát fordítom az egészségemre, miközben tiszta vizet öntöttem a pohárba”-mondja Lajcsi.

Lajcsi mindezek által a külső szemlélő szerint is sokkal fiatalosabb, mint hónapokkal ezelőtt, s a bőre is szebb, de még fontosabb, hogy ő mit él át. Sokkal könnyebbnek érzi magát minden szempontból, frissebb a mozgása, s nem mellesleg: elindult a ruhatár-csere útján. S boldogan újságolta, hogy jóval kisebb a nadrágjának a száma, sőt, már tudott konfekciókabátot is venni!

Diéta, magyarosan
Egyáltalán: köszöni, jól van. Ami nem is csoda, hiszen akár – az eddig próbáltakhoz képest – bőségesebben étkezhet a kúra ideje alatt, ami nem általános ismérve egy diétának.  A Reg-Enor titka viszont éppen ez: zsír, szalonna, s belefér a kolbász, a rántotta, s társaik, a kilók mégis csökkenhetnek.  S mindez nála, mint a magyaros étkezés hívénél nem elhanyagolható szempont!

02

Önmaga reklámja: mínusz 20 kiló!
Ezek után talán nem meglepő, hogy egyre többen szólítják meg a TV2 szerkesztőségében, s úton-útfélen ezzel:

Művész úr, de jól néz ki!

REG-ENOR >>>

 

forrás: biocomag.ch

Megosztom az oldalt

FacebookMore...
Érdeklődj itt!