• 1.) A már a letűnt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat, termesztették a „zöld aranyat”.
 • 2.) A NASA űrkutatói Spirulina algát fogyasztanak űrutazásuk során, hiszen nincs koncentráltabb vitálanyag- és energiaforrás, mint a mikroalga.
 • 3.) Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felvette a világ alapélelmiszerei közé. Szuperélelmiszernek nevezték el, mert az alga nem táplálék-kiegészítő, hanem teljes értékű táplálék.
 • 4.) Barack Obama amerikai elnök nem olajmezőket vásárolt, hanem algafarmokba fektette a pénzét. (Számtalan kiváló tulajdonsága és felhasználhatósága miatt)
 • 5.) 1 gramm Spirulina alga tápértékben 1 kg zöldségnek felel meg.
 • 6.) A világ legegészségesebb nemzetében élő emberek pl a Japánok átlagosan évente 10 kg algát fogyasztanak el (levesek, saláták, szusi). Közismert tény, hogy a világon Japánban az egyik legmagasabb az átlagéletkor.
 • 7.) 1 kg alga 100.000 liter tengervíz hatóanyagát tartalmazza, olyat, mint vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, aminosavak, és jódot, amely serkenti az anyagcserét, és támogatja ezáltal a súlycsökkenést, fogyást.
 • 8.) Az alga által tartalmazott vitálanyagok felszívódása 90% feletti, szemben a táplálék-kiegészítőkkel, melyek felszívódása nem haladja meg a 15-30%-ot.
 • 9.) A mikroalga élő táplálék. Ez azért nagyon fontos, mert a szervezetünk nem képes egészséges sejtműködésre élő anyag bevitele nélkül. Ma már 99%-ban halott táplálékokat fogyasztunk, csatornázott (halott) vizet iszunk, még a táplálék kiegészítők 99%-a is halott. Eredmény: rohamosan szaporodó degeneratív betegségek. A mikroalga por napi fogyasztásával minden nap élő anyagot fogyaszthatsz 
 • 10.) Mind a Spirulina alga, mind a Chlorella alga tartalmaz egy fitotápanyagot, ami az agy és az idegek sérülése esetén képes segíteni azok újra felépítésében, emiatt alkalmazzák Alzheimer és Parkinson betegségek kezelésében.
 • 11.) A Spirulina alga és a Chlorella alga esetében is több klinikai kísérlet – tanulmány igazolta, hogy hatékonyan csökkentheti a rák kialakulásának veszélyét és meglévő daganatok esetén is segíthet.
 • 12.) Az alga nagy mennyiségben tartalmaz gamma-linolsavat (GLA), ami hiányzik a mindennapi étkezésünkből, pedig létfontosságú lenne a kiegyensúlyozott agyi működéshez
 • 13.) A mikroalgák az algákhoz tartoznak, de a tengeri algákkal ellentétben, az édesvizekben nőnek. Általában 1mm-nél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek.
 • 14.) Amíg kútvizet, patakvizet, folyóvizet ittunk,pl: nagyszüleink, dédszüleink (és itattunk az állatainkkal), addig minden nap fogyasztottunk mikroalgát. Nem egy új dolog. Csakhogy jelenleg – több ezer év óta először – nem fogyasztjuk őket. A példa nem azt mutatja, hogy jelenleg javulna az emberek általános egészségi állapota…
 • 15.) A mikroalgák változó mértékben, de bizonyítottan csökkentiksemlegesítik a sugárzás okozta károsodást (pl. radioaktív sugárzás, ami egyre nagyobb mértékben ér minden nap, mindannyiunkat.)
 • 16.) „Az alga a XXI. század fénytápláléka” – a mikroalgák a legnagyobb mennyiségben tartalmaznak fényrészecskéket, azaz biofotonokat, ami nélkül a sejtjeink összezavarodnak és hibásan kezdenek el működni.

Az algákban nem hinni kell, hanem tapasztalni a hatásukat.

Több tízezer ember tapasztalata az, ami egyre nagyobb nyilvánosságot tulajdonít a témának Magyarországon is.

Tapasztald meg Te is az algák áldásos hatását.

Jobb, ha elfogadjuk, hogy az algafogyasztást minden embernek javasolt beépítenie a napi szintű táplálkozásába. Vannak dolgok, amiket kizárólag az algák tudnak nekünk biztosítani – legalábbis ilyen széles körben, bárki számára elérhetően.

Személyes visszajelzések:

“Javul a pajzsmirigy alulműködésem, és fogytam 7 kilót a  mikroalga segítségével!”

“Én is elmondom, mit tapasztaltam,  natur algát fogyasztok 3 hónapja. Most voltam pajzsmirigy ellenőrzésen, mert alulműködik és meglepődött a doktornő is meg én is, mert nagyon sokat javult. Eddig 100as dózisú hormontablettát kellett szednem. Most pedig csak 50est irt. A másik jó, amit szintén ennek a  kiváló terméknek köszönhetek, fogytam 7 kg-ot, ami semmivel nem sikerült eddig, továbbra is fogyasztom, szivesen ajánlom másoknak is!!!”

“Mikroalga segített a gyógyíthatatlan allergiában és asztmában”

“Saját tapasztalatom! Az orvosok által gyógyíthatatlan, allergiás, asztmásnak diagnosztizált gyermekeim meggyógyultak az algától. Mióta fogyasztják a 100% os mikroalga termékeket azóta tünetmentesek.” Vernyik László

 

“A mikroalga segített rendezni a vérnyomásom, és megszüntette az ízületi fájdalmaimat”

Nekem a vérnyomásomat állította be, a térdem-kezem-vállam és a gerincfájdalmat szüntette meg. 2 év elteltével nem kellett menni semmivel orvoshoz, jó a közérzetem. Köszönet az algáért, csak ajánlani tudom mindenkinek. Puszi Ilonka”

 

“Jó a gyomornak, székrekedési problémákat oldott meg”

“Óriási segítség volt a mikroalga a kislányomnak. Székrekedési problémákat oldott meg, azóta már a fél óvoda ezt eszi (főleg az anyukák).” (Keszthelyi Tibor)

 

“A magas vérnyomásom normális lett!”

„Három éve magas vérnyomást diagnosztizált a házi orvosom  /szisztolés vérnyomás: 180-as érték/. Elküldött egy teljes körű vizsgálatra, de az ok nem derült ki.  Ezért a tünetek kezelésére felírt egy  Monoprill nevű gyógyszert, melyből napi egy tablettát kellett bevennem. 2007 októberében megismerkedtem  egy  mikroalga alapanyagú termékkel és két és fél hónap alga fogyasztás után abbahagyhattam a vérnyomás csökkentő szedését.  A vérnyomásomat minden nap ellenőrzöm, de azóta a legmagasabb érték 137/80 volt.”

Berkes Bernadette, Budapest

Tovább>>>

 

Minden nap 2 teáskanál vagy 3×2 kapszula mikroalga>>>

alga

 

 

 

 A 100%-os alga komplex

immun_supreme_biocom_okonet_alga_porImmun Supreme Powder (alga komplex por)

180 g port tartalmaz
1 doboz 1-2 havi adag
1 éves kortól fogyasztható!

 

immun_supreme_biocom_okonet_alga_kapszulaImmun Supreme 240 Caps (alga komplex kapszula)

240 kapszula
120g nettó tömeg
0,5g / kapszula – kényelmes méret
1 doboz 1-2 havi adag
1 éves kortól fogyasztható!

 

“Nem ismerek ennél komplexebb sejtvédő-, tápláló-, méregtelenítő kúrát – életelixírt!”
– Dr. Ilyés Gabriella, orvos
Fogyasztói ár: 12 900 Ft
Kedvezményes Biocom tagi ár: 9 900 Ft
Megtakarítás: 3000 Ft

megrendelés

 

FacebookMore...