Sokan úgy gondolják, hogy aki diétázik, sportol, mindenképpen lefogy minek a Regenor. Igen sok embernél valóban így van és ez jó, de az nem igaz, hogy mindenki aki diétázik, nem eszik szénhidrátot feltétlenűl lefogy, egészségesebb lesz, pont erre jött rá  Szabó Szigfrid természetgyógyász 30 év természetgyógyászati praxis alatt, hogy van aki hiába diétázik nem fogy, nem gyógyul , mert esetleg lelassult az epe működése és az emésztése, Candidája van, pajzsmirigy problémája van stb, és akkor fejlesztette ki a Reg-Enor nevű máj és epe tisztító termékét, amelyért Genius díjat is kapott.

A Reg-Enor és a hozzátartozó étrend együtt a Regenor kúra alapja.  Az étrend a diéta nagyon jó, de önmagában az étrend nem indítja be a már lelassult májműködést és epetermelést. A Regenorban vannak azok az enzimek amelyek megsegítik a máj működését és az epe termelését a szervezetben. Az étrend pedig a bevitt zsír segítségével kinyitja az epehólyagot és a Regenor segítségével megtermelt epe kiürülését támogatja. 

A Regenor kúra alapja tehát a Regenor ( segíti a máj és az epe működését) és a zsíralapú étrend ( nyitja az epehólyagot és tud ürülni az epe ) együttes használata.

A Regenor a máj és az epe működését segíti természetes enzimek vannak benne, míg az étrenddel bevitt megfelelő mennyiségű zsiradék segíti kinyitni az epehólyagot, a Fater Papillát és a megtermelt epe gyomorba ürülését segíti. A gyomorba és a vékonybélbe ürült epe pedig segíti az emésztést, az anyagcserét, leöli a Candidát és más káros baktériumokat, gombákat és támogatja az egész szervezet normál működését. 

 

REG-ENOR KÚRA SZALONNÁVAL , MAGYAROS ÉTRENDDEL:

Méregtelenítő, máj és epe tisztító fogyókúra egészséges étrend mellett

Komplex ital sok értékes anyaggal!

 

Regenor

OÉTI-szám: 65/É

notifikációs szám: 1750/2007
Összetevők: tejfehérjés oldat, almasav, c-vitamin, tartósítószerek: (kálium-szorbát), grapefruitmag-kivonat (50mg/l), menta olaj, citrom
Felhasználási javaslat:  Naponta 3×10 ml evés után 1 órával. Vízzel, folyadékkal  hígítható. Használat előtt felrázandó!
FacebookMore...