Egy újabb beszámoló a 10 napos Intestinal Cleasing béltisztító programról….

“TAPASZTALAT A 10 NAPOS BÉLTISZTÍTÓRÓL:

Végigcsináltam egy 10 napos Intestinal Cleansing béltisztító programot. Mivel többen kérték, így a program előtt állók kedvéért készítettem egy néhány soros napi bejegyzést a tapasztalataimról. Személy szerint szörnyen féltem a hascsikarástól, a hidegrázástól, a legyengüléstől vagy a folyamatos WC-re futkosástól …
– 1. nap:
Reggel is és este is bevettem a kapszulákat. Nem kicsik, így érdemes néhány falatot enni előtte, hogy a nyelőcső kissé “táguljon”. Az előírás szerint óránként megittam egy nagy bögre vizet. Nem igazán érzek semmi furát. Egyszer volt napközben egy nagyobb kuttyanás a hasamban, de azon kívül semmi. Se hascsikarás, se rohangálás, ami megnyugtató. Kíváncsi leszek hogy alakul az este és mit hoz majd a holnap.
– 2. nap:
Ez már sokkal mozgalmasabb volt, mint a tegnapi. Ma délután megszűnt az 1 hetes szorulásom. Délelőtt nem durva, de intenzív kuttyogásra és bélmozgásra lettem figyelmes. Délután pedig 3x is voltam WC-n, amikor is a széklet hígabb volt a megszokottnál, de ez még nem nevezhető hasmenésnek. Azért örülök, hogy itthon voltam, és Pl. nem egy üzletben vásárolgattam. 🙂 A tegnapihoz hasonlóan, minden órában megittam 1-1 bögre vizet is. Gondolom ez az előírás a hidratálás miatt fontos. Szóval minden jól alakul, és eddig egyáltalán nem nevezném durvának a programot, viszont annál hatékonyabbnak.
– 3. nap:
Az éjszaka is és a mai nap is nagyon intenzív székletürülésem volt. Azon gondolkodtam, hogy honnét jöhet ez a rengeteg bélsár??? Volt az a pont, amikor arra jutottam, hogy most már tuti minden kijött, és egy 1/2 óra elteltével ráébredtem, hogy áááá … közel sem. Ma Kb 9-10 alkalommal kellett WC-re mennem. Őszintén örülök, hogy a sűrű székelési inger miatt (egyéb okokból ugyan, de) itthon vagyok a héten. Azt azért le kell szögezzem, hogy nincs rossz közérzetem, se hascsikarásom, és nem vagyok legyengülve sem. Valószínű mindez a sok folyadékpótlásnak köszönhető. Az első naphoz képest ma reggel a mérleg -0,3 kg-ot mutatott.
– 4. nap:
Nagyon boldog vagyok. Ez a program szuper és egyre jobban érzem magam!! Puha lett a hasfalam, lement a puffadás. És ma nem voltam csak 2-3 alkalommal a WC-n. Annyit iszok, mint még életemben soha :)Ja, elfelejtettem leírni, hogy nem iszom hozzá a Reg-enort, mert úgy érzem kár belém! És ami a legeslegjobb, ma reggelre az Intestinal Cleansing-el -0,5 kg!
– 5. nap:
Jó tanácsként elmondom, hogy a lecsó + Intestinal “gyilkos” dolgokra képes. Ezt a mai reggelit a program alatt tutira nem fogom megismételni! Gondolom, ezt nem kell jobban részleteznem. 🙂 Nem tudom mit csinálnak azok a kapszulák a hasamban, de hogy mindent kizavarnak, ami csak az útjukba kerül, az biztos. Nagyon hatékony, nagyon jó! Olyasmiről nem tudok beszámolni, hogy jobbal alszom, vagy hogy energikusabb vagyok, mert ezen a téren nincs változás, viszont a derekam körfogata és hasam valami csoda folytán szemmel láthatóan változik, megy össze. Ma reggel nem álltam mérlegen, úgy hogy erről most nem tudok beszélni, de holnap reggel azzal fogom kezdeni és estére leírom az eredményt.
– 7. nap:
Nem tudok túl sok változásról beszámolni. A program (ha nem lecsózgatok közben) szépen, egyenletesen hozza a várt eredményeket. Ugyanúgy szedem a kapszulákat és óránként iszom a vizet, mint eddig. Így napi 2-3 alkalommal megyek WC-re. Amit viszont érdekesség képen megjegyeznék, hogy ma reggelre (a mérleg szerint) -1 kg bélsárral lettem könnyebb. Ebbe még belegondolni is … húúúú. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Egyáltalán nem bántam meg, hogy belekezdtem, sőt. Komolyabb székrekedések esetén pedig nem csak hogy ajánlatos, hanem az egészségünk érdekében muszáj lenne ezt a 10 napot végig csinálni.
– 9. nap:
Kezdek a program végére érni, és őszintén hálás vagyok, hogy hagytam magam rábeszélni erre 10 napra. Egy kis észrevétel így a végére: a sok bélsár és méreganyag eltávozásának köszönhetően javult az arcbőrömön minősége is. Nem voltam ragyás, pattanásos vagy ilyesmi, de simább és puhább lett a bőröm. Ezt nem is én, hanem az egyik kritikusom, a kisebbik lányom vette észtre. Továbbá -1,2 kg ment le rólam, ami (ha azt vesszük, hogy ez csak ott pangott bent) rengeteg. MINDENKINEK csak ajánlani tudom ezt a programot. Akik pedig most hoznak döntést a Reg-enor mellett, azoknak főleg NAGYON ajánlom ezt a béltisztítást, hogy a Reg-enor már egy megújult, tiszta és jól működő szervezetben kezdhesse el a munkát. ”

 

——————————————————————————————
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

FacebookMore...