immun-supreme-powder-algaegeszseg

 

100%mikroalga komplex immunerősítő. Az algát a WHO  Szuperélelmiszernek minősítette.

Több mint 4000 vitálanyagot tartalmaz!  Az összes, mind a 8 esszeznciális aminosavat tartalmazza. Antioxidáns hatású, véd a szabadgyökök ellen.

100% os mikroalga por keverék

Spirulina, Chlorella, Litotamnium és Axtaxantin tartalommal

180gramm

KÉRDÉSED VAN? RENDELNÉL?

Hívj minket! Írj nekünk!

 Hívj minket: 06 70 623 90 90

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon:

Kérjük várjon...

 

Product Description

 

Mikroalga porkeverék: Chlorella. Spuirulina , Lithotamnium, Axtaxantina jobb immunrendszerért. Sejtszinten táplál és véd. A Chlorella alga még a nehézfémeket is kivezeti a szervezetből, méregtelenít. Kíváló Antioxidáns hatású! Természetes formában tartalmazza a vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket! Magas az E-vitamin tartalma, kiegyensúlyozott, komplex immunerősítő. Vízben, vagy gyümölcslében oldva minden nap fogyasztható, túladagolni nem lehet, mellékhatása nem ismert.

A mikroalgák a természet, az ősi óceán erejét hordozzák magukban, melyből az élet is ered. Az algafogyasztás már az ókortól napjainkig kiemelkedő szerepet kapott a vitalitás megőrzésében, az immunerősítésben és a fiatalos energikusság megőrzésében. Sejtszinten regenerál és véd, magas E vitamin tartalma a sejtek oxidatív stressz (öregedés) elleni védelmében hatásos.

Dr. Budai L. Károly orvos az algák hatásáról:

 

Spirulina és Chlorella: e két algafajtát „zöld arany” néven ismerik. Japánban, ahol a legtovább élnek a nők, ahol a várható élettartamuk már 86 év, ott ezt jól tudják, hiszen az algafogyasztás a mindennapok része. Erősíti még az idegrendszert, a bőr és a szem sejtjeit is. A mikroalgák koncentráltan tartalmazzák a legfontosabb éltető tápanyagokat, nyomelemeket.

A mikroalgák magas nyomelem és fehérjetartalma révén az egyik legtökéletesebb tápanyagaink, mert mikroszinten képesek befolyásolni a sejtek működését. Klorofilltartalmuk antioxidáns hatású, véd a káros szabad gyökök ellen, melyek a rosszindulatú folyamatokért és végső soron az idő előtti öregedésért is felelősek.

 

 

A mikroalgákról kérdések-válaszok>>>

 

Japánban, ahol a legtovább élnek az emberek, ahol a várható élettartam már 86 év, ott ezt jól tudják, hiszen az algafogyasztás a mindennapok része. Erősíti az idegrendszert, a bőr és a szem sejtjeit is.

 

DR NAGY ÁKOS FŐORVOS SZERINT AZ ALGA KÍVÁLÓ TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐ: TOVÁBB>>>

 

MIRE JÓ A MIKROALGA:

A Mikroalga Szuperélemiszer: miért?

  1. A mikroalgák mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák magas nyomelem és fehérjetartalmarévén az egyik legtökéletesebb tápanyagaink és mikroszinten képesek befolyásolni a sejtek működését a jó irányba.
  2. Antioxidáns! Klorofilltartalmuk antioxidáns hatású, véd a káros szabad gyökök ellen, melyek a rosszindulatú folyamatokért és végső soron az idő előtti öregedésért is felelősek.
  3. Immunerősítő bomba! C-vitamin tartalma támogatja az immunrendszert, így jobban ellenáll a fertőzéseknek: bacillusok, vírusok, nátha, megfázás ellen közismert.  Bővebben>>>
  4. Több, mint 4000! vitálanyagot tartalmaz! Természetes Életelixír! A chlorellát és a spirulinát érdemes egész évben fogyasztani. Miért?>>>

 

 

Tovább>>>

 

Fontos!

Ha mikroalgát vásárolsz, ne a bioboltokban, vagy gyógyszertárakban kapható tablettákat vedd meg, mert azok általában csak minimális hatóanyagú, egy-két komponensű termékek, amelyeknek a minőségét a kezdetleges gyártási technológia lerontotta. alga

 Az Immun Supreme-et gyártó cég elsőrangú, gyógyszerészeti minőségű alapanyagokkal és a legmodernebb, kíméletes feldolgozási eljárásokkal dolgozik, hogy az algák csodálatos hatása ne sérüljön a feldolgozás során.

 Alig van néhány gyár az egész világon, ami ebben a minőségben képes legyártani minőségi mikroalgát és a természetes eredetű asztaxantin antioxidánst. Egyszerűen a legtöbb cégnek nincs meg a technológiája hozzá, mert nagyon-nagyon drága!

 Csak ezzel a speciális feldolgozási technológiával képes a mikroalga megőrizni eredeti képességeit, és ilyen erős hatást produkálni.

A profi gyártók kizárólag por vagy alga por kapszulában formában gyártják a mikroalgákat és nem tabletta formájában hiszen kizárólag ezekkel a kíméletes eljárásokkal lehet a mikroalgák több, mint 4000 féle vitálanyagát és vitamintartalmát megőrízni. A tabletta nem más, mint por hő hatására összeragasztva, a magas hőmérséklet miatt a vitaminok nagy részét már el is veszítik a mikroalgák, sőt sok gyártó még vegyszert, ragasztóanyagot is használhat a por tablettává ragasztása során.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.