Lourdes-víztisztító-281×300

A víztisztító készülék segít az egész család számára megőrizni a fiatalosságot és az életerőt.Prémium minőségű hidrogénes víz egész napra a káros szabadgyökök ellen, most már

Egészségpénztárral is elszámolható!

KÉRDÉSED VAN? RENDELNÉL?

Hívj minket! Írj nekünk!

 Hívj minket: 06 70 623 90 90

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon:

Kérjük várjon...

 

Product Description

LOURDES ASZTALI VÍZTISZTÍTÓ AZ ÉLTETŐ HIDROGÉNES VÍZ ELŐÁLLÍTÁSÁHOZ

A víztisztító készülék segít az egész család számára megőrizni a fiatalosságot és az életerőt.Prémium minőségű hidrogénes víz egész napra a káros szabadgyökök ellen, most már azegészségpénztárral is elszámolható!

 

A „Lourdes” asztali víztisztító készülék segít az egész család számára megőrizni a fiatalosságot és az életerőt. A környezeti ártalmak és a stressz kikezdi az immunrendszerünket és védtelenné válhatunk a káros szabadgyökök ellen. Sejtjeink számára szükséges a magas hidrogénszint, ami segíti a megújulást, frissességet és energiát ad minden pillanatban, minden életkorban!

Lourdes Hidrogénes víz csodája! Miért? Dr Simon László vízkutató szakvéleménye itt:

Egy korty életerő

Ezt az energiát és védelmet legegyszerűbben a megfelelő minőségű és mennyiségű hidrogénezett vízzel tudjuk magunkhoz venni. A sejtek károsodását, idő előtti gyengülését és öregedését állíthatja meg, így növelve az energiát és az ellenállóképességünket. A káros szabadgyökök kivédésének remek eszköze, így védettebbé tehet a rák, a 2-es típusú cukorbetegség, keringési betegségek és az idegrendszer érő más terhelések ellen.

Jobb közérzet és jobb alvás is Lourdes vízzel

Különösen hasznos kisgyermekes családoknak, időseknek és olyanoknak, akik hajtják magukat egész nap a munkájuk során!  Aki ezt fogyasztja, beszámolt arról, hogy jobban ki tudta aludni magát és frissebben tudott felkelni reggel. Többen beszámoltak arról is, hogy beteg családtagjuknak a kórházba ásványvíz helyett vitték a Lourdes vizet, és a gyógyulás is gyorsabban zajlott.

A mi életformába gyors és hatékony módszereket könnyen be tudjuk illeszteni és máris nagy lépést tettünk az egészséges életért.

Minden nap legalább 2 liter folyadékra van szükségünk, és ezt a leghatékonyabban a tiszta Lourdes géppel előállított hidrogénes vízzel tudjuk megtenni.  Többé nem lesz szükség ásványvizekre és így sokat meg tudunk vele spórolni, mind anyagiakban, mind pedig cipekedésben.

De mitől szuperhatékony a hidrogén?

A hidrogén a legkisebb atom, a legkisebb ionizált molekula, így nagyon könnyen jut el bárhová a testben. A legkisebb és legkönnyebb antioxidáns, s az egyetlen az oxidánsok közül, amely nem válik szabadgyökké, amikor elektronjától megválik. Átadja az elektront, elégeti az oxigént, és a szervezetünk méregtelenítési folyamatait segítő vízzé alakul, ami sejtszinten méregtelenít.

Roppant kevés is elegendő: félgrammnyi hidrogén szervezetünk napi ATP adagja. (sejtjeink üzemanyaga)

Napi 1-2 liter Lourdes hidrogénes víz elegendő és hatásos. Fontos tudnivaló, hogy a hidrogén idővel fokozatosan elillan a vízből, ez sajnos fizikai tulajdonság, így nem érdemes előre palackozni, jobb mindig frisset készíteni, a friss hidrogénes vizet 24 órán belül érdemes meginni, különben veszít a hatékonyságából.

Gondoskodjon családjáról olyan alapszinten, hogy éltető hidrogénes víz jusson mindig a pohárba! A hosszú és egészséges élet segítője, a betegségektől való megkönnyebbülés ott állhat az Ön asztalán is!

Olyan egyszerű, olyan természetes és friss!

Ajándéknak is gyönyörű a gondoskodás ezzel a prémium minőségű és tetszetős víztisztítóval.

A Lourdes berendezés adatai:

Működési idő:                       10 perc      20 perc      30 perc

Hidrogén koncentráció (ppm) 0.3~0.4     0.5~0.7     0.8~1.0

ORP értéke:                          -220 …………………….-380 mV

pH :                                                      7,2

Felvett teljesítmény: DC 24 V-1A

Méretei: 324 x 160 x 306 cm

Kancsó térfogata: 1000 ~ 1800 ml. max.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.