VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK

A weboldalon található termékeket a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól (fogyasztói áron) vagy Biocom tagként (tagi áron) lehet megvásárolni. A termékek ára regisztrált Biocom tagként jelentősen kedvezőbb. A regisztráció ingyenes (de egyszeri minimum 50 pontértékű vásárláshoz kötött).ez 2-3 termék vásárlása ( egy termék kb 20pont) pl. 2 db Immun Supreme alga komplex, 3 db Reg-Enor, stb.

Vásárolj a webshopban minimum 50 pontért és azonnali közel 25% kedvezményt kapsz! Ezt a nagykereskedelmi kedvezményes árat akkor is megkapod, ha először vásárolsz a webshopban. A regisztráció díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A megrendelésedről emailben visszaigazolást is fogsz kapni.

Rendelésed után 3-5 munkanappal GLS futár szállítja házhoz a termékeidet, amit kényelmesen utánvéttel tudsz kifizetni.

Az ország egész területére 15.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás

Budapesten (és Dabason) lehetőség van személyes átvételre is a Biocom Depoban.

Ha bárhol elakadsz, vagy kérdésed van, telefonálj bátran szívesen segítünk 06 70 623 90 90

 

ALGAEGESZSEG JOGI NYILATKOZAT

Az 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata étrendkiegészítő, nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést, az egészséges táplálkozást.

A honlapon található információk az idézett szerzők, a szakemberek és a honlap tulajdonosának nagyfokú körültekintésével és legnagyobb szakértelmével készültek, ennek ellenére kizárólag tájékoztató jellegűek.

A Honlapon megjelent termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalaton alapulnak az ő véleményüket tükrözik. Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A feltüntetett információk nem helyettesítenek egy szakemberrel (kezelő orvos) folytatott konzultációt. Nem célunk, hogy diagnosztizáljunk, fájdalmat csillapítsunk, betegségeket kezeljünk, vagy gyógyítsunk. Nem orvoslással foglalkozunk. Amennyiben úgy érzed, hogy az egészségügyi problémáddal kapcsolatban megválaszolatlan kérdéseid maradtak, a vásárlást megelőzően fordulj kezelőorvosodhoz, szakorvoshoz, diplomás természetgyógyászhoz!

Az oldal üzemeltetője közvetítői tevékenységet folytat a BIOCOM-INTERNATIONAL (EUROPE) AG. és az Ökonet Kft. részére, mely céggel szerződéses viszonyban áll. E szerződés értelmében jogában áll a termékeket népszerűsíteni és a BIOCOM-INTERNATIONAL (EUROPE) AG részére regisztrált ügyfeleket, vásárlókat, illetve újabb tagokat toborozni.

Az oldalon keresztül megvásárolt készítményeket a Biocom cégtől vásárolod meg. A termékekkel kapcsolatos minden jogi, forgalmazhatósági, engedélyeztetési kötelezettség a hivatalos forgalmazót terheli. Az általános vásárlási feltételeket a forgalmazó cég határozza meg. Akciókról, kedvezményekről, promóciókról, a vásárlási és szállítási feltételekről a forgalmazó cég hoz döntést, amelynek sem tartalmát, sem idejét nem áll módunkban befolyásolni.

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az Algaegészség Bt  adatkezelési száma: NAIH-83123/2015.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) az érintett hozzájárulása.

Az Algaegészség Bt online tevékenységével kapcsolatban kezeli a  felhasználók személyes adatait.  Az Algaegészség Bt kizárólag olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. Az Algaegészség Bt  védi a felhasználóknak az oldalon kezelt személyes adatait,  az adatokat harmadik félnek nem adja ki.

 

Szerzői jogvédelem:

Az oldal szövegei az 1999. évi LXXVI. szerzői jogi törvény hatálya alá tartoznak. Az Algaegészség weboldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalon található összes tartalom másolása csak a szerzők engedélyével lehetséges. Az oldalon található bármely tartalom engedély nélküli utánközlése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása tilos.