Miért kell a termék? Nem elég az étrendet betartani? 
Természetesen az étrend önmagában jó, de nem véletlenül van hozzá étrend-kiegészítő. A Regenorban a máj és az epe tisztulásához, működéséhez szükséges anyagok, enzimek vannak, amelyek feltétlenűl szükségesek a szervezet működéséhez. Sokan úgy gondolják, hogy aki diétázik, sportol, mindenképpen lefogy minek a Regenor. Igen sok embernél valóban így van és ez jó, de az nem igaz, hogy mindenki aki diétázik, nem eszik szénhidrátot feltétlenűl lefogy, egészségesebb lesz, pont erre jött rá  Szabó Szigfrid  természetgyógyász 30 év természetgyógyászati praxis alatt, hogy van aki hiába diétázik nem fogy, nem gyógyul , mert esetleg lelassult az emésztése, az epe működése, Candidája van, pajzsmirigy problémája van stb, és akkor fejlesztette ki a Reg-Enor nevű máj és epe tisztító termékét, amelyért Genius díjat is kapott.  A Reg-Enor és a hozzátartozó étrend együtt a Regenor kúra alapja.  A Regenor a máj és az epe működését segíti természetes enzimek vannak benne, míg az étrenddel bevitt megfelelő mennyiségű zsiradék segíti kinyitni az epehólyagot, a Fater Papillát és a megtermelt epe gyomorba ürülését segíti. A gyomorba és a vékonybélbe ürült epe pedig segíti az emésztést, az anyagcserét, a szervezet normál működését. Úgy kell elképzelni, hogy a termék a kulcs a motorhoz, ami beindítja, mozgásban tartja a folyamatot.

Mennyi ideig kell csinálni a kúrát?
Nincsen rá előírás, és az illető pillanatnyi állapotától függ. Ám a tapasztalatok szerint minimálisan négy hónapig feltétlenül érdemes, ez alapján lehet mérni az akár látható eredményeket is. Ennyi „kitartás” mindenképpen szükséges. Súlyosabb esetekben (kilóban is értendő) sokszor az egy év is kevés lehet. Nincs időbeli korlát, az étrend is folyamatosan tartható hosszú ideig.

Mi történik, ha „megszegem” az étkezési szabályokat, és például ünnepi alkalom miatt egy kis édességet fogyasztok?

Mindennek van következménye, így ennek is. Olyan, mintha kiöntöttünk volna egy jelentős adagot a Reg-Enor palackból a csatornába, vagy másképpen: fölöslegessé tettünk jó néhány napi „szabályos” kúrázást. A cukortól és a tejterméktől az erjedés miatt az epeműködés leállhat, puffadás, fejfájás, a fogyás leállása lehet a következmény. Annyira a folyamat ellen dolgozik, hogy nem érdemes ilyen „kihágást” elkövetni.

Mindenkinél működik?

Mindenkinél működhet. Azért a feltételes mód, mert senki nem vállalhat garanciát 100%-os megvalósulásra, szinte semmilyen téren. A hosszú évek óta sokasodó tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy kiemelkedően magas a sikerráta azoknál, akik valóban tartják az étrendet. A hangsúly itt a VALÓBAN szón van. Aki nassol, és titokban másképp eszik, ne várjon eredményt.

Nagy kitartás kell a kúrához?

Ez nézőpont kérdése. Aki szereti a húst, vagy a nagymamáink magyaros konyháját és a finom zöldségeket, élvezni fogja. A legnagyobb problémát általában az édességek, a cukor, és a tejtermékek elhagyása jelenti a visszajelzések alapján. Legalábbis az első pár napban, esetleg hétben. De ezeket egyébként sem célszerű nagy mennyiségben fogyasztani, érdemes „leszokni” róluk. Egyébként, mivel nem szükséges a koplalás, igazán kibírható. Sőt, kellemes életmóddá válhat.

Vegetáriánus vagyok, illetve kevés húst fogyasztok, de mégis szeretném csinálni. Mit tegyek?

A Regenor kúrában nem a hús fogyasztás a lényeg, hanem a napi zsírbevitel megléte. Nem kell zsírosan főzni, csak legyen meg a napi minimális zsírbevitel. A hús fogyasztása nem szükséges, lehet kevés húst és sok zöldséget fogyasztani, vagy a húst el is hagyhatjuk, ezért vegetáriánusok is csinálhatják a Regenor kúrát. Jó néhány nagyszerű vegetáriánus Regenoros menü, ötlet, recept van. De érdemes hangsúlyozni újra és újra az állati zsiradék fontosságát az epe működéséhez, ezért vegetáriánusoknak, vagy, aki nem szereti az állati zsírokat a tisztított vaj (ghi) fogyasztása javasolt.  A tisztitott vaj, azaz a ghi, a tejfehérjétől megtisztított tiszta zsíradék nagyon egészséges. A tisztított vaj házilag is nagyon egyszerűen elkészíthető videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=cw1mVFUWUN8

 

 

További fontos kérdések>>>

FacebookMore...