ALGA logo

Blog

blog

Megdöbbentő tények a mikroalgákról

Az algákban nem hinni kell, hanem tapasztalni a hatásukat. Több tízezer ember tapasztalata az, ami egyre nagyobb nyilvánosságot tulajdonít a témának Magyarországon is. Tapasztald meg Te is az algák áldásos hatását. Jobb, ha elfogadjuk, hogy az algafogyasztást minden embernek javasolt beépítenie a napi szintű táplálkozásába. Vannak dolgok, amiket kizárólag az algák tudnak nekünk biztosítani bárki számára elérhetően.
flower

Milyen most az egészséged?

Milyen most az egészséged, a közérzeted, a vitalitásod? Mit teszel most meg önmagadért, az egészségedért? Mire számítasz mi lesz pár év múlva? Post covidos, covidos voltál, vagy több oltast is kaptál az elmúlt években? Légy jól most, tégy jót most az egészségéért! A Biocom prémium termekpalettájában mindent megtalálsz az egészséged megőrzéséhez, visszaszerzéséhez.
flower2

Hogyan hat a Reg-Enor?

A Reg-enor ital hatására beindul egy erős epetermelés, A gyomorból érkező táplálék savasból lúgosra fordul. A lúgos közegben elmúlnak a gyulladások és az irritációk, Az epe kiírtja a káros gombákat, baktériumokat, vírusokat. A szervezet regenerálódik, az anyagcsere rendeződik. Az öngyógyító folyamatok beindulhatnak.

A Reg-Enor és a vírusok

Segíti-e a Reg-Enor a szervezetet a vírusok elleni harcban?A Reg-Enor hatása az, hogy segíti a máj munkáját, az epe termelését, a Regenor segítségével 5x ös mennyiségű epesavad fog termelődni. Ez a csodamolekula arra képes, hogy leírtja a vírusokat, gombákat, baktériumokat, felszívja és feldolgozza a mérgező salakanyagokat, felesleges vegyi anyagokat, hormonokat, gyógyszereket, nehézfémeket és más mérgeket is szivacsként felszívja és eltávolítsa.

Ismered a tányér módszert?

Si­ke­res di­é­ták­nál min­den eset­ben kulcs­kér­dés a hiz­laló szén­hid­rá­tok­kal teli köret mennyi­sége. Ezzel a remek mód­szer­rel meg tudod aka­dá­lyozni, hogy túl sok rizst, tész­tát vagy krump­lit egyél. Ha ehhez a rendszerhez tartod magad, biztosan elkerül a durva túlsúly, sőt akár a fogyásod is beindulhat.

A spirulina alga csoda

A Spirulinat a WHO szuperélelmiszernek minősítette. A spirulina tulajdonképpen egy algafajta, amely nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat és jótékony hatású fitokemikáliákat. Rendszeres fogyasztásával jelentősen javíthatunk az egészségünkön. Lássuk, hogyan.

Allergia ellen természetesen

Az allergia népbetegség. Napjainkban rohamosan növekszik az allergiás, asztmás betegek száma. Sok emberben a tavasz, mint a legszebb évszak nem ébreszt pozitív gondolatokat, sokkal inkább az örökös küzdelmet az orrfolyással, tüsszögéssel és sajnos sokszor fulladásos rohamokkal. Az elmúlt negyedszázadban kétszer is megduplázódott az allergiás betegek száma, így ma már minden harmadik ember szenved tõle! Miért?

12 Regenor reggeli menü ötlet – a sikeres fogyókúrához

Miért fontos a Reg-Enoros reggeli. Az éjszaka folyamán nagy mennyiségű epesav töltődik fel az epehólyagba, és ezt egy zsíradékot tartalmazó reggelivel (pl.tepertő, kolbász, szalonnás tojás) nagyon szépen le tudod csapolni. Ezzel megalapozod egész napra a jó emésztést. Az emésztés pedig egészségünk és közérzetünk alapja!

10 probléma amiben a Regenor kúra segíthet

A Reg-Enor kúra minden olyan embernek ajánlott aki, méregtelenítési, allergiák, emésztési és súlyproblémákkal küzd. A Regenor segítségével a sejtközi állomány teljesen megtisztul. A máj és epe megfelelően kezd működni A Reg-Enor nem "csodaszer", hanem egy csodálatos készítmény!

Hogyan erősíti meg az immunrendszeredet a létfontosságú D3 Vitamin?

Mi is valójában a D vitamin? Most jelent meg egy nagyszerű könyv a D vitamin szerepéről az egészségünkért és a Covid vírus terhelés kivédésében is. A kutatók a D3 vitamin és K2 vitaminok jelentőségét fedezték fel, ami kulcs lehet a gyógyulásban. A Jó hír az hogy ezt nálunk lehet kapni a Biocom rendszerünkben!
field

Mit tud a Reg-Enor?

Mit csinál valójában a Regenor? Hogyan is működik? Mindig megdöbbenek azon, amikor valaki placebónak, átverésnek minősíti. Ez a termék Géniusz-díjat kapott, mert egy osztrák nő, aki Crohn beteg volt, orvosi papírokkal igazoltan meggyógyult a Regenor kúra hatására. Mi van benne?

Az allergia népbetegség

Az allergia népbetegség: Napjainkban rohamosan növekszik az allergiás, asztmás betegek száma. Az elmúlt negyedszázadban  kétszer is megduplázódott az allergiás betegek száma, így ma már minden harmadik ember szenved  tõle! Miért?