ALGA logo

Mit tud a Reg-Enor?

Mit csinál valójában a Regenor? Hogyan is működik?
Mindig megdöbbenek azon, amikor valaki placebónak, átverésnek minősíti úgy, hogy valakivel ezmegaz történt, vagy 2-3 hónap alatt nála nem történt fogyás. Máris kidobott pénz lenne?
Ez a termék  Géniusz-díjat kapott, mert egy osztrák nő, aki Crohn beteg volt, orvosi papírokkal igazoltan meggyógyult a Regenor kúra hatására.
Mi van benne? Aminosavak, enzimek, hosszúláncú fehérjék.  Az aminosavak és az enzimek nélkül nincs élet. Ezek gyulladáscsökkentő, anyagcsere élénkítő hatást fejtenek ki. A sejteket képes kitakarítani és optimalizálni a működésüket. A sejtek pedig a szervezetünk alapkövei.
Olyan ez, mintha a lakásodat kitakarítod és kidobod a nem kívánatos cuccokat, és rendet csinálsz, hogy lehessen közlekedni. A Regenor sejt szinten takarít és ebből fakadóan, minden élettani folyamatunkat segíti.
Ha hozzáadod a zsírt, esélyt adsz, hogy a zsírban oldódó vitaminok fel tudjanak szívódni (DEKA vitaminok), továbbá a zsírból csinál a máj koleszterint, amiből az agyunk is áll, amivel riogatnak mindenkit, hogy veszélyes. De amióta bevezették a koleszterin csökkentőket, drasztikusan nőtt a szívbetegek, infarktusos betegek, rákos betegek száma.
Koleszterin kell a hormonrendszeredhez, az idegrendszeredhez. Koleszterinből csinál a máj epesavat amihez további szabad C vitamin is kell.
Az epesavak képesek megbontani a vírusok fehérjeburkát, lebontani a baktériumok elbomlásakor keletkező endotoxinokat.
Tehát a vírusok ellen is hatásos!   Regenor  C Vitamin, D Vitamin, Zsír, epesav, öngyógyító folyamatok, egészség az irány.
Mivel a takarítás során a zsírszöveteket is megbontja, ennek következménye lesz a fogyás. A zsírszövet pedig hormont termelő szerv, amely gyulladást keltő hormonokat generál. Minden betegség gyulladással kezdődik. Ezért fontos, hogy a nagy terjedelmű zsírszövetek megbontásra kerüljenek.
A betegségek, a rák sejt szintű anyagcsere zavar. A Regenor nem a rákot gyógyítja, előtte kell a takarítást megcsinálni, hogy az anyagcsere jól működjön és ne kerüljön sor a gyulladásos folyamatra.
A Regenor segítségével a sejt szintű takarításon és gyulladás csökkentésen van a lényeg, mellyel támogatjuk a szervezetünk optimális jó működését.