ALGA logo

Blog

blog

Immunerősítés természetes vitaminokkal gyermekeknek

Azzal, hogy a gyerek közösségbe megy, óriási mennyiségben találkozik a szervezete számára ismeretlen kórokozókkal: több millió új baktériummal, gombával, vírussal, ami ismeretlen, idegen az immunrendszere számára. Ma szinte minden gyerek immunrendszere durván túlterhelt Az élelmiszeripar, a kozmetikai ipar ezerszámra tölti az élelmiszerekbe, tisztálkodási szerekbe, takarítószerekbe a vegyszereket és mérgeket, amiről szinte semmit sem tudunk. És ez csak a jéghegy csúcsa. Egy nap egy áltagos életmódú gyerek több ezer számára haszontalan, vagy egyenesen mérgező anyaggal találkozik, amelyeket az immunrendszernek kell kiszűrnie.

Érdekességek az algáról

Tudta Ön, hogy már a letünt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat. termesztették a zöld aranyat, a mikroalgákat. a mikroalgák az algákhoz tartoznak, de a tengeri algákkal ellentétben, az édesvizekben nőnek. Általában 1mm-nél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek. ..az  alga még a 85 fokos hévforrásokat és a Déli-sark zord éghajlatát is túléli? 1 gramm spirulina alga tápértékben 1kg zöldségnek felel meg. Egy japán átlagosan évente 10kg algát fogyaszt el (levesek, saláták, szushi), közismert tény, hogy a világon Japánban az egyik legmagasabb az átlagéletkor.

Mire jó a Mikroalga – Döbbenetes hatások!

Én  azt tapasztaltam, hogy amióta algát fogyasztok nem töredeznek a körmeim, a hajamnak jobb a tartása, tovább tart a frizura. A vádlim éjszakánkért begörcsölt, most az is megszünt. Sportsérülés gyorsabban gyógyul az alga hatására.. "Nekem használt a mikroalga: nem fázom fel, a vesekő illetve a vesehomok már nem okoz panaszt! "A mikroalga segített rendezni a vérnyomásom, és megszüntette az ízületi fájdalmaimat, az allergia elmúlt! A mikroalga termékek bejöttek!" "Javul a pajzsmirigy alulműködésem, és fogytam 7 kilót a  mikroalga segítségével!"

Szabó Szigfrid Természetgyógyász a Reg-Enor feltalálója

Szabó Szigfrid természetgyógyász és Génius Díjas feltaláló. Kezdetben főleg mozgásszervi problémákkal foglalkoztam, majd saját problémáim és a betegek változó igényei kapcsán fordultam egyre inkább az emésztőrendszeri megbetegedések felé. A Reg-Enor al elért eddigi eredményeink, tapasztalatok.

REG-ENOR ÉTELKALAUZ

Az ételsorokat a Reg-Enor fogyasztói tapasztalatok alapján gyűjtöttük össze. Kreativitással, találékonysággal változatossá tehetjük az étrendet a kúra alatt is. Az ételkalauz ötletadó jelleggel készült, hogy segítsünk betartani a kúra alapelveit és szabályait, hiszen csak így hozzák meg a kívánt eredményt. A Reg-enor fő szerepe egy teljes testtisztítás, az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése. A Reg-Enor fogyasztásával párhuzamosan a kívánt cél elérése érdekében az alábbi étrend követése segít abban, hogy a szervezet megtisztuljon. A kúra elején az epe és máj és a vesék tisztulását, emésztésí problémák és az enzimtermelés rendeződését érzékeljük a hasi körméretek és testsúlyunk csökkenése mellett.
algae

MIRE JÓ A MIKROALGA?

Az algák Földünk legősibb élőlényei A földi élet megteremtői. Ahol algák vannak, ott élet is van. A mikroalga minden élőlény ősanyja. Körülbelül 3 milliárd éve léteznek és különlegesen értékes alkotóelemeinek gazdag összetétele által egyedülálló élőlények. Bolygónk oxigéntartalmának 90%-át ők állítják elő.A mikroalgák a létező legtöbb vitális anyagot tartalmazzák. . Az emberi szervezetben teljes mértékben kifejthetik kedvező és nélkülözhetetlen hatásukat. Mi található meg a 100% os mikroalga keverékben

Miért pont az algák ilyen fontosak az emberiség számára?

Az élet 3,5 milliárd ével ezelıtt alakult ki az óceánokban és az elsı élılények az algák voltak. Különbözı mutációknak köszönhetően, az összes élılény az algákból jött létre és telepítette be a Földet. Mint az „élet forrásának”, az algáknak tartalmazniuk kell azokat az építőanyagokat, amiből a bonyolultabb életformák állnak, beleértve a növényeket, állatvilágot és az embereket.
food3

Spirulina és vitaminok 2.

A spirulina alga sokféle vitamin forrása: Folsav- hiánya visszamaradó növekedést és korai őszülést okoz Inostisol- segíti a rákkeltő méreganyagok lebontását, ez a második legfontosabb vitamin a niacin után Niacin- ez a leglényegesebb vitamin a test egészségéhez, koleszterinszint csökkentő

Spirulina és vitaminok 1.

Mitől más a spirulina, ez a kék-zöld alga, mint a legtöbb növény? Tudta Ön, hogy a legtöbb növényi étel nem teljes értékű, mivel hiányzik belőlük egy, vagy több aminosav? Miért fontos ez az információ? Mert a szervezetnek proteint kell előállítania saját működési problémáinak helyreállításához. Ehhez csak akkor jut hozzá, ha az elfogyasztott élelemben egyidejűleg minden protein összetevő (aminosav) jelen van. Ha ez nem teljesül, a bevitt aminosavak elvesznek. A spirulina tartalmazza mind a 8 aminosavat. Mik ezek és mire jók?

Mire jó a mikroalga?

Az alga kiemelkedően fontos és egészséges. Most egy igen hosszú felsorolást fog olvasni, ugyanis őrületesen sokat tudnak, ezek a piciny élőlények. Mivel a spirulina tartalmazza mind azt a 4000 vitális anyagot, melyre a szervezetnek szüksége van, ezért jelenleg a Földön nincs vetélytársuk (az Aloe Vera is "csak" 264 vitális anyagot tartalmaz). Hihetetlen, de az űrbe is ezt viszik magukkal az asztronauták túlélési táplálékként. Lássuk a Spirulina (kék-zöld alga) képességeit!

Mit tartalmaz az alga?

Tudta Ön, hogy a spirulinát már farmokon is tenyésztik? Például Hawai-on, ahol a világ legnagyobb spirulina szigete található. "A tenger és annak élőlényei minden betegségtől megtisztítanak" Ez a mondat több, mint 2500 évvel ezelőtt hangzott el a híres drámaíró, Euripidész szájából. Az algák gyógyító erejét már az ősidők óta használják az emberek. Miben rejlik az algák csodálatos gyógyító képessége?

Amit nem is gondolt volna az alga hatásáról

A mikroalgák az algákhoz tartoznak, de a tengeri algákkal ellentétben, az édesvizekben nőnek. Általában 1mm-nél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek. Tudta Ön, hogy már a letünt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat?